Este posibil să vă agățați de bar și să trageți în sus cu scolioza

Modificările deformării coloanei vertebrale – scolioza – apar cel mai adesea în copilărie și adolescență, cu creșterea activă a întregului organism. Bolile congenitale și complicațiile după intervenția chirurgicală nereușită se găsesc în aproximativ 20%. Testarea fizică terapeutică pe bara vă permite să eliminați debutul deformării, tratând scolioza promptă.

Caracteristicile și beneficiile exercițiilor

Când încărcările și mișcările întăresc tonusul muscular, datorită căruia coloana vertebrală este susținută anatomic. Este necesar să contactați un specialist pentru alegerea terapiei de exerciții fizice. Este necesar să se respecte următoarele principii:

  1. Prezența disconfortului dureros este permisă numai în primele două sau trei zile. Dacă durerea devine mai intolerabilă, este necesar să întrerupeți sesiunea. În viitor, senzațiile dureroase în timpul și după clasă nu ar trebui să fie.
  2. Este interzisă supraîncărcarea coloanei vertebrale cu mișcări complexe. Un număr mare de exerciții de rezistență pot exacerba procesele de deformare.
  3. Nu sunt permise sesiuni de instruire care cresc flexibilitatea și întinderea musculară. Este necesar să urmăriți respirația, să faceți toate mișcările fără să vă bateți. Natura, complexitatea și frecvența tuturor tipurilor de încărcare sunt controlate numai de un medic.

Este posibil?

Nu există nicio poziție medicală singulară care să exercite patologia spinală. Există un punct de vedere al experților cu privire la beneficiile exercițiilor numai pentru a preveni deformarea scheletului scheletului. Cu toate acestea, poziția ortopedilor din Germania este binecunoscută: este posibil și util să se agațe și să se tragă în sus cu scolioza, acest lucru este indicat pentru prevenirea patologiei la începutul procesului și pentru corectarea tulburărilor spinoase deja stabilite.

Având în vedere posibilele caracteristici individuale ale manifestării scoliozelor, este dificil să se unifice un set de exerciții pe bara orizontală. Specialistul – ortopedistul este obligat să recomande tipuri și tipuri de clase, evaluând gradul de curbură, vârsta și abilitățile fizice ale pacientului.

Cum se face corect?

De obicei, medicii recomandă trei tipuri de exerciții pe o bară orizontală pentru scolioză:

  • Visul este obișnuit.
  • Vizitați din contră (cu susul în jos).
  • Tragere în mișcare.
  • Toate aceste tipuri trebuie efectuate numai în conformitate cu recomandările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *